Marketing

La Coast Leaders, strategiile noastre de marketing și capacitățile de expunere sunt de neegalat și au ca rezultat mai multe vânzări și prețuri de vânzare mai mari.  Expertiza noastră este de neegalat, deoarece vindem constanta proprietăți, având un flux constanta de tranzacții pe an. Nu doar vă listăm imobilul într-un „sistem” precum multe alte agenții imobiliare, luăm o abordare personală și specifică pentru fiecare imobil – asta face diferența. Ne consultăm și consiliem clienții încă de la început, pentru a determina cele mai bune mecanisme și strategii de vânzare a locuinței, și la cel mai mare preț. Aspectul contează, iar noi suntem experți în crearea și gestionarea prezentării casei tale, înțelegând că succesul stă în detalii și că nimic nu este mai important decât munca grea, ambiția și dăruirea extremă.

Listări în ziare și reviste

Proprietatea dumneavoastră va fi listată în reviste și ziare locale cu o reclamă color pe toată pagina, concepută profesionist de echipa noastră de marketing. La Coast Leaders investim foare mult în poziționarea listărilor noastre și avem grijă ca acestea să iasă în evidență cât mai mult. 

Listări premium

Vom lista imobilul dumneavoastră cu fotografii, informații și videoclipuri profesioniste pe toate site-urile de specialitate gen: OLX.ro, STORIA.ro, IMOBILIARE.ro, MAGAZINULDECASE.ro, OFERTEIMOBILIARE.ro, etc. .

Fotografii și tur virtual

Vom face fotografi profesioniste atât la sol cât și cu drone dacă proprietatea ne permite pentru o vedere panoramică a proprietății dumneavoastră și a zonei înconjurătoare, prezentând locația, vederile și atributele exterioare ale acesteia.

Pentru a economisi timp și a fi cât mai eficienți vom crea un tur virtual tridimensional al proprietății tale, permițând agenților și potențialilor cumpărători din întreaga lume să treacă virtual prin casa ta. De asemenea, creăm o vedere de sus în jos pentru fiecare nivel al casei, permițând utilizatorilor o vedere clară a aspectului proprietății.

Compare listings

Comparaţie